Fiscale procedures en fraudezaken

Heeft u een geschil met de fiscus? Of heeft de FIOD zich gemeld? Belt u ons. Wij zijn één van de weinige kantoren met een specialisatie op dit gebied. Daarbij zijn wij de enige dienstverlener in Nederland met alle juridische en financiële kennis die hiervoor nodig is onder één dak. Dat klinkt door in de wijze waarop wij de belastinginspecteur, officier van justitie of rechter tegemoet treden. Zo bieden wij – waar nodig - een machtig tegenwicht.

Fraudezaken

Weinig zaken kunnen zo ingrijpend zijn als een inval of doorzoeking. Wij coachen u gedurende het strafrechtelijk onderzoek en staan u bij tijdens het verhoor (waarin u als verdachte of getuige wordt gehoord). We schakelen de financiële kennis in die bij ons in huis is en we werken nauw samen met uw administrateur, accountant of belastingadviseur. Een openbare terechtzitting proberen we te voorkomen.

Fiscale procedures

Procederen bij de belastingrechter is een vak apart. Vaak gaat het niet om gelijk hebben, maar gelijk krijgen. Ook bij een boekenonderzoek heeft u rechten en verplichtingen. Daar informeren wij u over. Als de Ontvanger van de Belastingdienst bijvoorbeeld beslag legt, weet u wat uw mogelijkheden zijn.

Een geschil met de fiscus hoeft niet altijd uit te monden in een procedure. Wij hebben namelijk ruime ervaring met het voeren van onderhandelingen met de belastinginspecteur.

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact

40 Adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.