VDB verwelkomt Silvia Vinken

VDB verwelkomt Silvia Vinken
Advocatuur 4 februari 2019 3 min. leestijd

Met trots kunnen wij melden dat Silvia Vinken onlangs de overstap naar VDB Advocaten Notarissen heeft gemaakt. Silvia is al vele jaren werkzaam als advocaat en houdt zich bezig met Mededingings- en privacyvraagstukken. Voor Silvia de overstap heeft gemaakt naar de advocatuur is zij enkele jaren werkzaam geweest bij toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (‘ACM’). Silvia is betrokken geweest bij verschillende spraakmakende mededingingszaken. Recent heeft zij succes geboekt bij de vernietiging van de boetes in de zaak Executieveilingen waar Silvia enkele tientallen vastgoedhandelaren heeft bijgestaan. Zij is momenteel ook betrokken in de schadevergoedingsprocedure in diezelfde Executieveilingen zaak.

 

Silvia zal een belangrijke rol spelen bij de verdere groei van VDB Advocaten en zal naast de mededingingsrechtelijke advisering, onder meer leiding gaan geven aan het Privacy team. Silvia is gecertificeerd Information Privacy Professional Europe (CIPP/E), mede auteur van het boek ‘Checklist privacy, privacybeleid in 46 checklists, van Wbp naar AVG en UAVG’ en heeft verschillende organisaties (van groot tot klein) begeleid met de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Met de komst van Silvia geeft VDB uiting aan de wens haar succesvolle activiteiten verder uit te breiden. Beide rechtsgebieden voorzien in een groeiende behoefte aan advisering van de klanten van VDB en WVDB Adviseurs Accountants met wie VDB een strategische alliantie onderhoudt.

 

Wij heten Silvia van harte welkom binnen onze organisatie.

Terug

40 Adviseurs
mensen met vakkennis