mr. Juste Lang

Juste Lang (1953) geeft leiding aan de sectie Personen- en Familierecht. De sectie adviseert klanten en procedeert zonodig in echtscheidingsprocedures, alimentatiekwesties, gezagszaken, het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden etc.

Veel van de geschillen worden via bemiddeling tot een oplossing gebracht. Op de sectie zijn drie advocaten werkzaam, allemaal gespecialiseerd in het familierecht en ook allemaal echtscheidingsbemiddelaars. Binnen de organisatie werken de sectieleden intensief samen met andere disciplines zoals het notariaat en de fiscalisten. Naast zijn werk als advocaat geeft Juste via diverse opleidingsinstituten les in het huwelijksvermogensrecht, de techniek van het bemiddelen en beroepsvaardigheden. Op frequente basis publiceert Juste artikelen en blogs over actuele onderwerpen die in het Personen- en Familierecht spelen.

Hij is Personen- en Familierecht Arbiter bij het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI). Daarnaast is hij lid van diverse adviescommissies op het terrein van het Personen- en Familierecht en voldoet Juste aan de door de SKM vastgestelde registratie- en vakbekwaamheidseisen waardoor hij zichzelf Registermediator mag noemen. Hij is aangesloten bij de MfN (Mediation Federatie Nederland). Tot vorig jaar was Juste jarenlang lid van het College van Afgevaardigden van de Nederlandse Orde van Advocaten.

 

 

 

Direct contact
Discipline
Advocaten
Specialisatie
Personen-, familie-, en erfrecht
Telefoon
+31 (0)88 - 194 8243
Mobiel
+31 (0)6 - 2573 2128
E-mail
justelang@vdb-law.nl
Vestiging
Waalre regio Eindhoven
mr. Juste Lang